Over ons

Wij zijn René en Sonja Westerduin en sinds 2001 de trotse eigenaren van Westerduin Tyre Trading.

Gebruiktebandenenvelgenenwielbouten.nl is net zoals onze webshop originele-velgen.com een onderdeel van Westerduin Tyre Trading.

Met onze webshop gebruiktebandenenvelgenenwielbouten.nl willen wij zomerbanden, winterbanden, wieldoppen, wielbouten, naafdoppen, TMPS sensoren, lichtmetalen velgen en stalen velgen die langer zijn blijven staan, een 2e leven geven.

Alle zomerbanden, winterbanden, wieldoppen, wielbouten, naafdoppen, TMPS sensoren, lichtmetalen velgen en stalen velgen worden door ons gecontroleerd voordat ze de deur uitgaan zodat ze direct toepasbaar zijn.

Ook hebben wij voor diverse auto’s enkel stuks velgen te koop. Zo hoef je bij een beschadigde velg geen complete set velgen te kopen. Zie het aanbod van enkel stuks velgen in onze webshop. Velgen die als een complete set worden aangeboden zijn niet per stuk te koop.

Wij verkopen o.a. autobanden die nieuw zijn maar een oudere DOT hebben, dus een autoband met een oudere productiedatum..
Of DEMO banden en velgen die van een nieuw ingenomen auto afkomen.
Ook voor ( jong ) gebruikte autobanden en velgen kun je bij ons terecht.
Tevens verkopen wij voor enkele automerken ( jong ) gebruikte of DEMO wieldoppen.
Daarnaast hebben wij voor diverse auto’s wielbouten, wielmoeren, naafdoppen en
TMPS sensoren in ons assortiment.

Wij zijn een klein bedrijf met veel persoonlijke aandacht voor de klant.
Voor ons staat vakmanschap, service, goede prijzen en een heldere uitleg voorop.
Bel of mail ons gerust en wij zullen jouw vragen graag beantwoorden.

Mocht er interesse zijn in onze producten dan kan er via de webshop worden besteld.
Maar wij vinden het ook prettig als je eerst contact met ons opneemt om vragen te kunnen stellen zodat je er zeker van bent dat je het juiste product koopt voor je auto.
Neem vrijblijvend contact met ons op. Tel. 0611-018742 of wtt@live.nl

Als een bestelling bij ons binnenkomt nemen wij altijd eerst contact met je op om een afspraak voor levering af te spreken, zodat de artikelen altijd op een geschikt moment worden bezorgd. Klanten die het prettig vinden de artikelen bij ons in Vriezenveen te komen bekijken en af te halen zijn van harte welkom. Wij vragen in dit geval wel om altijd even een afspraak te maken zodat wij alles alvast klaar kunnen zetten en er ook tijd is om vragen te beantwoorden.

Gebruiktevelgenenbandenenwielbouten.nl en originele-velgen.com zijn onderdeel van Westerduin Tyre Trading.